Karel Häring
31. srpna 2011 • 14:05

Plzeň posiluje, získala ostravského obránce Řezníka

Vstoupit do diskuse
13
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO - Viktoria Plzeň před Ligou mistrů posiluje. S Baníkem Ostrava se dohodla na přestupu Radima Řezníka. Talentovaný obránce by měl během čtvrtka podepsat smlouvu, západočeskému klubu se upíše minimálně na tři roky.



„Kluby se dohodly, během čtvrtka bychom to měli podepsat, hráč ještě musí podstoupit zdravotní prohlídku,“ potvrdil informace isport.cz Adolf Šádek, generální ředitel Viktorie Plzeň. Řezník by měl podepsat minimálně tříletou smlouvu.

Zájem úřadujícího mistra o bývalého juniorského reprezentant je logický.

Viktoria potřebuje před náročným podzimem, v němž bude bojovat na třech frontách (Liga mistrů, Gambrinus liga, Ondrášovka Cup), rozšířit kádr a dvaadvacetiletý bek by mohl zmírnit ztrátu pro případ, že bude Plzni kvůli zranění nebo karetnímu trestu chybět František Rajtoral.

Řezník patří v Baníku už delší dobu ke stálým členům základní sestavy, na svém kontě má devadesát sedm ligových startů, v nichž vstřelil dva góly.

Ofenzivně laděný bek sice v posledních měsících výkonnostně spíš stagnuje, přestup by ale pro něj mohl znamenat novou výzvu.

Plzeň, která musí do čtvrteční půlnoci nahlásit soupisku pro Ligu mistrů, ještě hledání posil neukončila. „Nemusel by to být poslední hráč, ale je jasné, že času nezbývá mnoho,“ uvedl Šádek.

Česká jednadvacítka při tréninku po utkání se Švýcarskem
Česká jednadvacítka při tréninku po utkání se Švýcarskem

Vstoupit do diskuse
13

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud